Over PPA

PPA Sound Engineering is een geluidsbedrijf, maar niet zoals de meeste!

Hoezo?

PPA is een eenmanszaak, dus je hebt altijd met dezelfde persoon van doen, en dat is Luuk van de Put. Deze geluidstechnicus is als gitarist in een band begonnen, en kreeg in de gaten dat er vaak het één en ander mis was met het zaalgeluid (en ook met het monitorgeluid trouwens) waardoor hij regelmatig uitriep: "Dat kan ik nog wel beter!" Enige tijd later werd hij er door zijn broer op gewezen dat hij dat maar eens moest bewijzen: de eerste keer dat Luuk achter het mengpaneel stond was een feit. Na afloop van het optreden kwam de zaaleigenaar naar Luuk toe met de volgende vraag: "Kun je niet vaker het geluid komen doen? Dit was stukken beter dan ik gewend ben." De jaren die hier op volgden waren een goede leerschool voor Luuk, die op een gegeven moment besloot zijn eigen bedrijf op te richten. Dat bedrijf is dus PPA Sound Engineering en bestaat sinds 1 januari 1997.

PPA is een klein bedrijf, dat is gespecialiseerd in live muziek, met name in kroegen en kleinere zalen. Dit betekent echter niet dat grotere projecten niet gerealiseerd kunnen worden. Ook heeft PPA een lichtinstallatie, zodat een kleiner optreden volledig door PPA verzorgd kan worden. Voor meer informatie over  beschikbaarheid, prijzen en apparatuur kun je het beste op de contact link klikken.

PPA is een Veldhovens bedrijf, dat in heel Nederland werkzaam is, en ook daarbuiten (in België en Duitsland heeft Luuk ook al gewerkt). Bands zoals Route 66, Mr. Moto en Giddy Limit maken regelmatig gebruik van de diensten van PPA. Andere bands die zeer tevreden zijn over hoe PPA het geluid verzorgt zijn bijvoorbeeld Saxon O/D, HIT ME TV, Dudettes, King Jack, The Dirty Denims, John Hayes Project, The La La Lies, Heavy Light, Sjako!, Destine, Left, The Cheatles, The Stolling Rones, Vet Zeppelin, MpirE, Bang Bang Bazooka, The Revolvers, The Planeausters, Silver, Mangrove, The Breeze, Millstone, Turnback, InComn, V-nix, Boys Named Sue, Ian Parker Band, Malicious Dream, In-Tension, Turbulence, Folkaholics en zo zijn er nog veel meer...