Welkom op de website van PPA Sound Engineering!

PPA staat voor "Van de Put Public Adress" oftewel "Van de Put P.A."
Eigenaar en geluidstechnicus van PPA is Luuk van de Put, en hij vindt dat de oren van de technicus en wat hij met de knoppen van de apparatuur doet belangrijker zijn dan de hoeveelheid knoppen en de merken die op de apparatuur staan. Natuurlijk is het noodzakelijk dat de apparatuur goed is, en daar wordt bij PPA dan ook de nodige aandacht aan besteed, maar belangrijker is het dat de technicus goed luistert: naar de muziek, de klankkleur, de balans tussen de verschillende instrumenten en stemmen, en ook naar de muzikanten en wat zij willen horen.

PPA Sound Engineering werkt met mengtafels van Allen & Heath (GL 4000 32 channel als belangrijkste), microfoons van Shure, Audio Technica en Sennheiser, speakers van Martin Audio en Syrincs, versterkers van Crest en Syrincs en randapparatuur van o.a. Klark Teknik, Lexicon en t.c. electronic.

Als U meer informatie wenst over prijzen, beschikbaarheid en apparatuur kunt U via onderstaande gegevens contact opnemen, of via de link 'contact' in het menu aan de linkerkant.

PPA Sound Engineering
Libra 17
5505 VK VELDHOVEN
040 2545723
06 10649077
luuk@ppa-geluid.nl

KvK 17256768